Drive-Inn Shows

U heeft iets te vieren en wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. TMB Sounds is een specialist op het gebied van Entertainment. Met de verhuur van Dj’s, Artiesten en/of complete Drive-Inn Shows kunnen we elk feest of evenement op gepaste wijze tot een succes maken. Of het nu gaat om privéfeesten (Verjaardagen, Bruiloften), uitgaansgelegenheden (Dj’s) of bedrijfs-feesten/Openingen (Artiesten, Dj’s) TMB Sounds heeft het allemaal in huis.
IMG_0346
Barendrecht E

Alle soorten en maten

Of u nu een bescheiden feestje geeft voor vrienden en familie met een dj en gezellige sfeervolle verlichting of dat u grootst wil uitpakken met bijvoorbeeld een dj incombinatie met een artiest en een spectaculaire lichtshow, TMB Sounds is van alle markten thuis. U kunt bij ons kiezen uit een aantal standaart shows. Voor een overzicht van deze shows klikt u HIER. Naast onze standaart shows levert TMB Sounds ook producties op maat en komen wij volledig te gemoed aan uw wensen. Niets is te gek.

Thema’s

Wilt u net dat beetje extra sfeer en emotie aan uw feest geven, dan kunt u kiezen voor een themafeest. Bij TMB Sounds kunt u kiezen uit meerdere thema’s. De populairste thema’s zijn 70’s & 80’s, 90’s & 00’s en niet te vergeten het Apré Ski thema. Uiteraard komt de Dj bij elk van deze thema’s volledig in stijl gekleed (disco outfit of lederhosen). Ook bestaat er de mogelijkheid om de locatie van het feest om te toveren tot apré ski dorp of discotheek uit de jaren 70. Hierbij kunt u denken aan kerstbomen, ski’s en sneeuwmachine om het décor mee aan te kleden.

In het geval van een bruiloft of gala komt de dj altijd gepast gekleed (costuum of smoking).

IMG_7978