Installatie & Onderhoud

Bent u in het bezit van een vaste installatie in uw onderneming, of bent u van plan deze binnenkort te gaan aanschaffen? Dan biedt TMB Sounds verscheidene oplossingen voor installatie en onderhoud. Ook losse licht en geluidsapparatuur kunnen wij voor u repareren en onderhouden. TMB Sounds heeft ervaring met diverse merken zoals onder andere: JBL Pioneer, Martin Showtec en Crown. Daarnaast leveren wij ook diverse op maat gemaakte bekabeling (230v, XLR, etc.).
onderhoud2
onderhoud

Installatie

U bent eigenaar van een discotheek, kroeg of u beheerd een kantine van een vereniging en wilt de inrichting op het gebied van licht en geluid veranderen of vernieuwen. Ook hiermee kan TMB Sounds u van dienst zijn. Wij bieden naast de mogelijkheid om licht en geluidsapparatuur bij ons te kopen ook de mogelijkheid om de vaste installatie door ons te laten plaatsen. We denken met u mee over mogelijke oplossingen en verandering binnen uw onderneming en bieden slimme en innovatieve oplossingen op het gebied van licht en geluid.

Onderhoud

Ook licht en geluidsinstallaties hebben regelmatig onderhoud nodig. Zo moeten versterkers en ventilatoren geregeld van stof worden ontdaan om ervoor te zorgen dat ze niet doorbranden door oververhitting. Ook voor maandelijks of jaarlijks onderhoud aan uw installatie bent u bij TMB Sounds aan het juiste adres. Mocht het helaas toch gebeuren dat er binnen uw onderneming toch een defect optreed, dan kunt u uiteraard ten alle tijden een beroep doen op onze reparatie afdeling.

Wij denken graag met u mee en spreken de taal die u ook spreekt!!

reparatie 1