Licht & Geluidsverhuur

Naast complete Drive inn-shows biedt TMB Sounds ook maat oplossingen op het gebied van Professionele Licht & Geluidsverzorging. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan mogelijkheden met betrekking tot professionele audiovisuele ondersteuning voor Evenementen, Beurzen, Congressen en Vergaderingen. Naast onze licht & geluidsverzorging bieden wij u ook de mogelijkheid voor de verhuur van losse Licht & Geluidsapparatuur.
Pioneer
image_2_20

Losse verhuur

TMB sounds beschikt over een ruim aanbod van los te huren licht en geluidsapparatuur. U kunt bij ons te recht voor de huur van disco/sfeer verlichting, Dj sets, Dj meubels, passive en actieve geluidssets, Microfoons, krachtstroom equipment, Truss en video/beeld materiaal. Voor een overzicht van de verschillende artiekelen en prijzen kijkt u in ons prijzen overzicht. Klik hier voor het prijzenoverzicht.

Technische Ondersteuning

U heeft een dj of artiest geboekt zonder technische ondersteuning en u bent op zoek naar een partner die u hierin kan ondersteunen dan biedt TMB Sounds ook daarvoor een oplossing. Naast de verhuur van losse licht en geluidsapparatuur bieden wij u ook de mogelijk om de installaties door ons te laten halen, brengen en op en af te bouwen en tijdens het evenement door een van onze technici te laten bieden.

Uiteraard kunt altijd geheel vrijblijven een offerte aanvragen!

IMG_1832