Trouwen in 2015?

Gaat u komend jaar trouwen? En bent u druk bezig met alle voorbereidingen, maar u zit nog met vragen als:

- Waar vinden we een leuke dj?
- Wie regelt het licht & geluid?
- Hoe gaan we de openingsdans doen?
- Enz

Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Door onze goede kennis van zaken, jarenlange ervaring, een breed aanbod in entertainment en een luisterend oor, zijn wij van TMB Sounds instaat om uw wensen om te toveren in een fantastische feestavond. Niks is te gek!!!

Voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvend en persoonlijk gesprek kijkt, mailt, belt u met:

Web:  www.tmbsounds.nl
Mail: info@tmbsounds.nl
Tel: +31-(0)613525354

Wij hopen u graag van dienst te mogen zijn!!

Onderhoud

Langzaam aan komt de lente weer te voorschijn en wordt het weer mooi weer. Dat betekend dat er de komende tijd weer veel getrouwd gaat worden! We zijn druk bezig met onderhoud van ons materiaal. Alle dj meubels worden weer strak in de verf gezet en bij een aantal meubels worden de LED strips vervangen, zodat ons materiaal er de komende tijd voor alle bruiloft maar natuurlijk ook voor andere feesten en evenementen weer gelikt bij staan.

 

facebook

Mooi en lang weekend

We hebben een Lang en druk weekend voor de boeg. Komende zaterdag draait DJ Markozz een verjaardagsfeest in het Ado Den Haag Stadion en vindt je DJ Timmazz op Pancake Beatz in Zuidland. Verder moeten we deze week een aggregaat ophalen bij onze collega’s van Clubsound.  Deze aggregaat gaat samen met een set CDJ 2000’s/DJM 900 en speakerset van JBL ingezet worden op een boot in Amsterdam tijdens Koning/Koninginnedag 2013. Al het verhuurde materiaal zal deze week al naar Amsterdam gebracht worden i.v.m. de slecht bereikbaarheid rond 29/30 april.

 

En tot slot zullen DJ Timmazz & DJ Markozz een dikke set draaien tijdens een 3 uur durende boottocht door de Amsterdamse grachten op Koning/Konginnedag 2013!!!

Bijna klaar

Het is wat laat op de avond maar ook vanavond hebben we de vorderingen van onze site bekeken op kantoor bij Fairweb.nl Hij is voor 99% klaar en dus ready om live te gaan. Morgen om 12:00 zal onze nieuwe site de lucht in gaan en verwelkomen wij al onze klanten op onze nieuwe site.

Leuk Weekend!

Dit weekend weer 2 leuke avonden in de agenda. Het is alweer even gelden maar aanstaande vrijdag 08-03-2013 vindt je vanaf 22:00 DJ Timmazz & DJ Markozz weer in De Pianobar in Naaldwijk en zaterdag verzorgen we een 21e Birthday Bash in Oostvoorne #Licht #Geluid en natuurlijk een #DJ. Uiteraard niet te vergeten, er wordt op de achtergrond hard gewerkt aan de nieuwe website door FairWeb.nl. Ook stormen de aanvragen voor komende zomer weer binnen. Er zitten weer een aantal mooie en leuke projecten aan te komen. Voor meer informatie check je de tour agenda!

Nieuwe website

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan onze nieuwe website. Zoals u kun zien is de site voor een groot deel al in gebruik maar nog niet volledig klaar. Ook hier aan wordt door Fairweb.nl met man en macht gewerkt. Neemt u gerust al vast een kijkje op onze nieuwe website. Mocht u een offerte willen aanvragen of wil informatie overzaken die momenteel nog niet op onze nieuwe website vermeld staan dan kunt u uiteraard geheel vrijblijven contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Tim van den Houten & Mark Abrahams

TMB Sounds