Over Ons

Wie zijn wij?

TMB Sounds verzorgd sinds 2009 DJ & Drive-Inn shows, Bedrijfsfeesten & Openingen, Bruiloften & Evenementen door heel Nederland. TMB Sounds werd in mei 2009 opgericht door Founders & Owners Tim van den Houten en Mark Abrahams.

TMB Sounds is ontstaan uit passie voor muziek en het vermaken van mensen doormiddel van muziek. Elke dag streven wij met veel plezier naar het leveren van kwalitatief hoogstaande producties om volledig aan uw wensen te gemoed te komen. Efficiency, kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze aanpak is persoonlijk en bouwen graag aan een lange en duurzame relaties met onze klanten.

858672_207414672735078_526327994_o
proper-handshake

Wat doen wij

TMB Sounds is een specialist op het gebied van licht en geluid. Wij kunnen u helpen met het organiseren van feesten in alle soorten en maten. Met de drive-inn shows worden concepten aangeboden zoals Après Ski, 70′s, 80′s and 90′s feesten. Naast de drive-inn shows kunt u bij ons terecht voor verhuur van professionele licht en geluids apparatuur.

Ook op het gebied van onderhoud, reparatie en installatie staan wij voor u klaar. TMB Sounds biedt u ook twee geweldige freelance DJ’s voor in uw club, discotheek of feestcafĂ©. DJ Timmazz en DJ Markozz zijn exclusief te boeken via TMB Sounds.